Gratis-datingsites.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden www.gratis-datingsites.nl  Linkpartners Disclaimer
Een overzicht van 
gratis datingsites
Home. Algemene datingsites. 40- en 50-Plus datingsites. Hoger opgeleiden datingsites. Gay datingsites. Erotiek datingsites.


Belangrijk om te weten is dat gratis-datingsites.nl alleen een informatieve website is waar handige informatie en tips op staan en een overzicht van datingsites.  Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verstrekken van informatie, maar zijn zelf geen relatiebemiddelingsbureau. U doet rechtstreeks zaken met één of meerdere van de datingsites waar wij de advertenties voor plaatsen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hun advertenties en websites en uw uiteindelijke inschrijving. Lees verder onderstaande disclaimer.
Belangrijk:

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Nomada Trading BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Nomada Trading BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Disclaimer
Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer,  en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Nomada Trading BV  is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. .

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.


(C) 2010/2011/2012 - Alle rechten voorbehouden