Gratis-datingsites.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden www.gratis-datingsites.nl  Linkpartners Disclaimer
Een overzicht van 
gratis datingsites
Home. Algemene datingsites. 40- en 50-Plus datingsites. Hoger opgeleiden datingsites. Gay datingsites. Erotiek datingsites.

Facts & figures


Op dit moment telt Nederland 2,2 miljoen singles, waarvan bijna de helft actief of passief op zoek is naar een partner. Dit aantal groeit en de verwachting is dat er in 2015 meer dan 3 miljoen singles zijn.

[Bron: CBS]

Een slimme meid kiest haar man hoogopgeleid


"Vrouwen willen namelijk bij voorkeur een gelijk of hoger opgeleide man. Vrouwen willen over het algemeen, zeker als ze kinderen willen, een partner met gespreksstof, inkomen en een grotere kans op intelligente kinderen."

[bron: NRC Next, 25 oktober 2007, interview met Jan Latten, hoogleraar demografie aan de Universiteit van Amsterdam]

Liefde maakt niet blind  "Bij de keuze van een levenspartner is het onderwijsniveau bepalend. Zo kiezen academici meestal voor een man of vrouw die eveneens een wetenschappelijke opleiding heeft gevolgd." [bron: Telegraaf, 31 januari 2005, CBS] Iets voor jou?


Spreekt dit je aan, dan is match4me.nl de dating site voor jou. Omdat match4me.nl zich alleen richt op hoger opgeleide singles, kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.”

(bron:www.match4me.nl)

Match4me.nl : de feiten
Wat krijgt u gratis ?
Voorbeeld uit de site
Direct naar de website 
en het inschrijfformulier