Gratis-datingsites.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden www.gratis-datingsites.nl  Linkpartners Disclaimer
Een overzicht van 
gratis datingsites
Home. Algemene datingsites. 40- en 50-Plus datingsites. Hoger opgeleiden datingsites. Gay datingsites. Erotiek datingsites.

“ Lieve leden van Relatieplanet! Dit verhaaltje is bedoeld als een opsteker voor iedereen die de hoop op ware liefde heeft verloren. Ook ik (Cynthia) had dat stadium bereikt, toen ik zeven maanden geleden Bart leerde kennen via Relatieplanet. Ik had al eerder dates gehad met jongens (en zelfs een meisje!) die ik via internet had leren kennen, maar iedere keer liep het uit op niets dan teleurstelling. Toen ik het profiel van Bart tegenkwam, heb ik puur op basis van zijn foto gereageerd. Hij had iets bekends, een vriendelijke blik die vertrouwd aanvoelde. Beter kan ik het niet verklaren. Ik stuurde hem een berichtje en al na een paar minuten kreeg ik er een terug. Al diezelfde avond gingen we over op mailen. Een dag na ons eerste berichtje vertrok Bart voor een klein weekje naar Spanje met zijn familie. Maar hoewel hij me nog nauwelijks kende, nam hij iedere avond van zijn vakantie de tijd om mij te mailen. Ik voelde vanaf het begin een oprechte interesse, wat me ook de zekerheid gaf om al snel na zijn terugkeer een eerste keer met hem af te spreken.

Ons eerste afspraakje was voor mij overweldigend. Het ging allemaal geweldig, er is niet één stilte gevallen en ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. De eerste kus volgde diezelfde avond. Toen Bart weer naar huis was, begon ik te piekeren. Het was wel erg snel gegaan, was dit wel wat ik wilde? Wat voelde ik voor hem? Eén ding wist ik zeker: Bart was oprecht en hij verdiende een eerlijke kans. Die heb ik hem gegeven, wat de beste beslissing bleek te zijn die ik ooit gemaakt heb. Ik werd verliefd op hem en hij op mij. We hebben overal onze tijd voor genomen, niets overhaast, maar het voelde gewoon zo goed dat we precies een maand na het versturen van ons eerste mailtje verkering kregen. De afgelopen zomer hebben we veel tijd samen doorgebracht, we zijn zelfs twee keer een weekendje weg geweest. Als ik bij Bart ben, voelt het alsof ik thuis ben. ”

(bron:www.relatieplanet.nl)

Relatieplanet.nl : de feiten
Relatieplanet.nl : de aanpak
Wat krijgt u gratis ?
Voorbeeld uit de site
Direct naar de website 
en het inschrijfformulier
Relatieplanet.nl : advertentie